Ajax thuis tenue

ajax thuis tenueAjax thuis tenue kopen, en andere Ajax, voornamelijk kleding, artikelen kun je via ons kopen. Met daarbij de bijbehorende informatie over de Amsterdamse voetbalclub en al de Ajax fan artikelen.

Het thuis tenue van Ajax is in Nederland één van de bekende, waarschijnlijk het bekendste, tenue onder de Nederlandse voetbalclubs. En ook buiten Nederland zijn veel mensen bekend met het Ajax thuis tenue omdat daar de aller grootste voetbalprijzen in zijn gewonnen.

Het Ajax thuis tenue voetbalseizoen 2012/2013

Het bekende Ajax thuis tenue bestaat uit een shirt, een broek en sokken. Het shirt van het tenue is wit, met een rode streep in het midden. Ook de broek is wit, maar daar staat geen rode streep op. Daarnaast vind je op de broek het logo van Amsterdam. En ook de sokken van het thuis tenue van Ajax zijn wit. Op de sokken zit aan de bovenkant van de sokken een rode streep.

Op het shirt, maar ook op de broek, staan ook nog eens drie gouden sterren. Die drie sterren staan boven het logo van Ajax. De drie sterren staan erop omdat ze dertig keer kampioen van de Nederlandse Eredivisie zijn geweest. Één ster per tien keer. Op het shirt staat ook nog het logo van sponsor Adidas. En in het groot staat op het shirt het logo van hoofdsponsor Aegon. Afsluitend staat op het shirt een watermerk met daarin het oude logo van de Amsterdamse voetbalclub in verwerkt.