Ajax trainingspak

Ajax trainingspak kopen, en andere Ajax, voornamelijk kleding, artikelen kun je via ons kopen. Met daarbij de bijbehorende informatie over de Amsterdamse voetbalclub en al de Ajax fan artikelen.

Uiteraard heeft Ajax ook een eigen trainingspak. Dit trainingspak is ideaal te gebruiken als de weersomstandigheden wat kouder of slechter worden. Ondanks dat is het Ajax trainingspak ook soepel, waardoor je er prima in kunt bewegen, en ook in kunt trainen of gebruiken bij een warming up van een wedstrijd.

Het Ajax trainingspak voetbalseizoen 2012/2013

Het Ajax trainingspak bestaat uit een vest en een lange broek. Er is een Ajax thuis trainingspak en een Ajax uit trainingspak. Beiden Ajax trainingspakken zijn 100% polyester.

Ajax thuis trainingspak

ajax trainingspakHet thuis trainingspak van Ajax bestaat zoals gezegd uit een vest en een lange broek. Het gehele thuis trainingspak van Ajax, dus het vest en de lange broek, is zwart gekleurd met daarop enkele witte strepen en rode gedeeltes. Het vest heeft aan de rechterkant het Ajax logo. Terwijl aan de linkerkant het logo van sponsor Adidas staat. Daarnaast heeft het vest een rits, aan beiden kanten een zak en een klein kolletje. De lange broek heeft ook twee zakken, ook aan beiden kanten één. En op de lange broek staat aan de rechterkant het logo van sponsor Adidas en aan de linkerkant het logo van Ajax.

Ajax uit trainingspak

ajax trainingspakOok het uit trainingspak van Ajax bestaat uit twee delen. Een vest en een lange broek. Het vest is donker blauw gekleurd, met daarop enkele licht blauwe strepen en gedeeltes. Op het vest staat rechts het logo van Ajax en links het logo van sponsor Adidas. Het vest heeft twee zakken, aan beiden kanten één, een rits en een klein kolletje. De lange broek is ook donker blauw gekleurd en heeft aan beiden zijkanten twee licht blauwe strepen en gedeeltes. Terwijl op de lange broek ook het logo van sponsor Adidas staat, aan de rechterkant. Het logo van Ajax staat op de lange broek aan de linkerkant.