Ajax uit tenue

ajax uit tenueAjax uit tenue kopen, en andere Ajax, voornamelijk kleding, artikelen kun je via ons kopen. Met daarbij de bijbehorende informatie over de Amsterdamse voetbalclub en al de Ajax fan artikelen.

Het uit tenue van Ajax verandert nog wel eens. Het ene jaar is de kleur van het tenue wat lichter. Het andere jaar is de kleur van het tenue weer wat donkerder. Meestal veranderen de kleuren van het uit tenue van Ajax omdat de sponsor van de kleding dat graag wilt zien.

Het Ajax uit tenue voetbalseizoen 2012/2013

Ook het Ajax uit tenue bestaat uit een shirt, een broek en sokken. Het shirt van het tenue heeft een donker blauwe kleur. Op het shirt vind je het logo van hoofdsponsor Aegon en het logo van sponsor Adidas. Uiteraard staat ook het logo van Ajax op het shirt. De broek van het tenue is groen. En ook daar vind je het logo van Ajax op terug. De sokken van het tenue hebben daarnaast weer een donker blauwe kleur. Aan de bovenkant van de sokken vind je enkele licht groene streepjes.

Afsluitend vind je op het shirt en op de broek ook nog drie sterren boven het logo van Ajax. Die drie sterren staan op het shirt omdat Ajax inmiddels dertig keer kampioen is geweest van de Nederlandse Eredivisie. Elk ster staat voor tien kampioenschappen.